Kies uw taal:

ARHK: Praktijk van de Toekomst

08-09-2012

Architectenbureau ARHK, in 2005 opgericht door Sebastian Hardeveld Kleuver en Jorg Arntz, heeft één grote passie: de praktijk van de toekomst. De afgelopen zeven jaar werden ruim 30 praktijken en klinieken gerealiseerd (met name in renovatie en herbestemming), en groeide het bureau uit tot marktleider op het gebied van hoogwaardige tandheelkundige praktijkinrichting in de Benelux. Onlangs leverde ARHK een grote kliniek op met operatiekamers tot en met de hoogste klasse 1.

Met de Praktijk van de Toekomst heeft ARHK het plan opgevat om specialisten en toonaangevende personen te spreken. Mensen met inzicht van bijvoorbeeld de WIP, IGZ en praktijkmanagers, kliniekmanagers en klimatologische specialisten. Middels deze interviews houdt ARHK zich up-to-date en wordt kennis gedeeld. De Praktijk van de Toekomst gaat om een sterke visie en over vooruit kijken -en dat is belangrijk, zeker in deze tijden.

Wilt u betrokken zijn bij de Praktijk van de Toekomst? Neem dan contact op met Sebastian Hardeveld Kleuver op info@arhk.nl

#praktijkvandetoekomst

Media

Nieuwsberichten