Kies uw taal:
Woonhuis Delft

Woonhuis Delft

locatie: Delft
status: voltooid in 2016
fotografie: © M. van Coile (Eternit)


Aan de rand van Delft midden in de natuur hebben wij een grote uitbouw gerealiseerd. Naast het bestaande pand uit de jaren vijftig is een moderne kopie gebouwd waarmee het woonoppervlak verdubbeld is. Het bestaande pand en het nieuwe woongedeelte zijn met elkaar verbonden door een opvallend trappenhuis en veel glas. Het bestaande gedeelte is van binnen volledig gestript en verbouwd tot een grote woonkeuken. Het nieuwe gedeelte heeft de entree functie overgenomen en een studiekamer en masterbedroom gerkeregen. De gevels hebben een bijzonder tintje gekregen en zijn afgewerkt met vezelcement en met lei bekleed. Ze zijn voorzien van aluminium puien en mooie contrasterende houten details.