Kies uw taal:

Woonhuis De Pijp

locatie: Amsterdam
werkzaamheden: ontwerp, bouwtechnisch tekenwerk, bouwopzichten, ontwerp technische installaties, meubelontwerp
status: voltooid in 2018
vloeroppervlak: 200+ m²
fotografie: © ARHK

 

Dit woonhuis in 'de 'Pijp' in Amsterdam is volledig verbouwd en uitgebouwd. 

Een van de dingen die wij gedaan hebben om de kwaliteiten van dit mooie pand maximaal te benutten, is het uitdiepen van het souterrain. Daarbij was het noodzakelijk om de fundering te herstellen. Om daarbij extra ruimte te creëren, is er op de begane grond aan de achterzijde van de woning uitgebouwd. Tot slot is het volledige interieur aangepakt. De vloeren, wanden en meubilair zijn heringericht. 

Het resultaat is een woning met mooie klassiek details en een warme, moderne uitstraling. 

Presentatie foto's volgen z.s.m.