Kies uw taal:
Kliniek voor Tandheelkunde Goes

Kliniek voor Tandheelkunde Goes

werkzaamheden: ontwerp, bouwtechnisch tekenwerk, bouwopzichten, meubelontwerp
status: voltooid in 2013
vloeroppervlak: 520 m²
fotografie: © ARHK

In hartje Zeeland -in de stad Goes, namen een implantoloog en een tandarts het initiatief om een eigen kliniek te beginnen. De kliniek heeft in totaal negen kamers waar ook behandelingen voor mondhygiëne en orthodontie mogelijk zijn.

Het bestaande pand werd volledig gestript en er werd een nieuwe entree ontworpen. De wens van de eigenaren was dat de wachtruimte een aangename lobby-achtige uitstraling zou krijgen. Er is gekozen voor warm eiken voor de receptiebalie en het fantastische koffiemeubel. Daarbij is de receptie met stukken zacht echt leder uitgevoerd zodat je comfortabel kan leunen. Het eiken is ook in het entreeportaal doorgezet en uitgevoerd in Trespa. In de wachtkamer is een verlaagd plafond grijs gesaust en hebben de wanden een textielbehang met print gekregen. Verder is de wens voor moderne, hygiënische en strakke kamers gerealiseerd: er is gekozen voor een gietvloer, PVC behang en meubels in composiet voor een tijdloze look.