Kies uw taal:
Kliniek voor Tandheelkunde Maarssen

Kliniek voor Tandheelkunde Maarssen

werkzaamheden: ontwerp, bouwtechnisch tekenwerk, bouwopzichten, meubelontwerp
status: voltooid in 2012
vloeroppervlak: 260 m²
fotografie: © ARHK © Nederlands Tandartsenblad

Deze kliniek is in een nieuwbouw pand in Maarssen gerealiseerd. Met tandartsen, implantologen en een huisarts biedt het centrum zorg onder één dak aan.

De indeling is volgens de ABC formule. Eerst het patiëntengebied met entree en wachtkamer, waarin de ruimte trechtervormig afloopt naar het personeelsgebied met de behandelkamers. Deze bijzondere ruimtelijke vorm is afgewerkt met berkenhouten beplating dat een prettige en aangename uitstraling geeft. De meubels hebben een hout- en metaal look, en de vloeren zijn geheel afgewerkt met het onderhoudsarme natuurproduct rubber.